4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dissabte, 13 d’agost del 2011

MÉS NOTÍCIES D'ESTIU

Aquí teniu més exemples d'algunes notícies que serviran per amenitzar-vos les vacances. No oblideu llegir-les escoltant l'agradable melodia de "Verano Azul". Té el seu punt i la cosa millora molt. Vos ho recoman. 

PRIMERA: La Regidora de l'Ajuntament de Salt i número tres de la llista del partit Plataforma per Catalunya (PxC), Juana Dolores Martínez, vol deixar la militància i denunciar a PxC per "obligar-la a dimitir" del seu càrrec per no voler demostrar als seus superiors la situació legal (residència i treball) de la seva parella, que és del Camerun.
"Lo que he llegado a saber es que dentro de PxC de Salt hay mucho nazi disfrazado de plataformista", ha dit na Juanita, entre moltes altres perles.
Cap ànima caritativa li va explicar a aquesta senyora quina era la idelogia del seu estimat partit? Hi ha coses que la psiquiatria ni cap altra ciència podran explicar mai.

SEGONA: L'SGAE perdona el pagament dels drets d'autor a la Jornada Mundial de la Juventud (JMJ) que organitza el viatge del Papa Benet XVI a Madrid. S'ha firmat un acord que eximeix a la JMJ de pagar els drets d'autor de totes les músiques que sonin durant la durada dels actes. "Al tractar-se d'un acte sense ànim de lucre...", han dit.
L'SGAE ben segur que, a partir d'ara, signarà acords similars, amb totes les entitats, associacions, ajuntaments, fundacions, que organitzin actes sense ànim de lucre. Ja ho veureu germans, teniu fe.

TERCERA: nova reforma de l'IVA a Portugal que afecta a les factures d'electricitat i de gas. El nou Govern ha anunciat, durant la visita dels representants de la Unió Europea i del FMI, l'augment de l'IVA energètic que pagaran els seus ciutadans. Passa del 6% al 23%.
Veig que la factura de l'estafa anomenada Crisi la seguim pagant els de sempre. 


Idò, no se'n parli més. Gaudiu mentre pugueu, que el món s'acaba.

2 comentaris: