4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dijous, 29 de setembre del 2011

ELS LIQUIDADORS JA TREBALLEN

"Els drets es prenen, no es demanen; s'arrenquen, no es pidolen".  
Autor: José Julián Martí Pérez (L'Havana, Cuba, 1853 – Dos Ríos, Cuba, 1895), polític i escriptor cubà. 


Els Liquidadors ja treballen de valent. La invasió dels ultracossos ja ha començat. Les Illes Balears ja són el seu Target (per dir objectiu en diuen Target. És que ells parlen així, són així de neomoderns).
Fa uns dies vaig avisar que rondaven per aquí (llegiu el post del 2 de setembre), talment com voltors rondant les seves víctimes. Ara ja no ronden, ara les víctimes ja són el seu aliment.
Divendres passat 29 companys i companyes de feina varen saber que passaran a engreixar les llistes de trofeus dels Liquidadors. 
29 persones que treballaven donant suport als processos laborals de persones maltractades per un sistema injust que et condemma al més absolut ostracisme.
29 persones liquidades del seu lloc de feina en nom de la Crisi. L'equip de govern de l'Ajuntament de Palma avui hi ha donat el seu vist-i-plau beneïnt, parint i executant l'operació.
No serà aquesta Crisi una excusa per liquidar silenciosament els drets que tant ha costat aconseguir?
Quan parlis amb un liquidador vés en compte, tot el que et digui, serà per fer-te creure que la teva mort és necessària pel benestar del país. Et repetirà fins a la tortura que no hi ha diners i què, per evitar la fi del món, cal esmicolar els serveis públics. Et faran creure que ells són els salvadors i que la mare de Déu nom Joana.
La pregunta és: per on han començat a retallar? 
La resposta és molt senzilla: han començat per allà on han dit que no retallarien. Si el Liquidadors diuen que no retallaran l'Educació, la Sanitat o els Serveis Socials, comença a tremolar perquè aquests seran els seus primers objectius.
Tenen un Pla molt ben pensat. Sembla que improvisen, però no. Dissimulen molt bé i estan molt ben entrenats.
"La nostra prioritat és crear llocs de feina" i fan tot el contrari: eliminen Orientadors laborals i es fumen la Conselleria de Treball. Bona manera de crear llocs de feina.
"No retallarem els Serveis Socials" i en pocs dies ja no ens queden dits a les mans i als peus, per comptar els Educadors Socials i altres professionals que seran expulsats de le seves feines.
On mossegaran la propera vegada? Prest tendrem notícies.
En fí, avui és un dia trist. Però cal aixecar-se i seguir endavant. 
Estimats companys i estimades companyes, mentre anau a dormir només recordau una cosa: Els Liquidadors no són indestructibles, només s'ho pensen.

8 comentaris:

  1. Francament fastigós i indignant!
    Fins on arribaran? Només interessa el benefici de pocs, tot fa pudor!
    No sé que dir. Estem tots igual de fotuts. Només ens queda fer un exercici de dignitat col·lectiva i aturar-ho tot (i malgrat tot seguiran fent la seva, pura delinquència disfressada d'eficàcia). M'estic posant repetitiu.

    Salut i revolta!

    ResponElimina
  2. Salut company Àngel. Tu ho has dit: pura delinqüència disfressada d'eficàcia. Bona definició.

    ResponElimina
  3. Edu. Ha vegades surt afavorit a les fotos!!!!! Ha,ha,ha. Vigila el teu cul que Els Liquidadors també et ronden a tu. Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Discrepo contingo en una cosa, los liquidadores no tienen un plan super claro. Simplemente tiene una consigna, recortar el defícit. Saben que tienen que cortarse las uñas y como tienen tanta prisa en lugar de usar una tijeras usan una motosierra. La cosa es, que pasará mañana, cuando se hayan amputado los brazos. Va a ser difícil que vuelvan a crecer.

    ResponElimina
  5. Tu tanquil Tomàs. Ens posaran implants biònics als braços. No sé què tal aniran per segons quines coses, però tot és provar-ho!!! Ha,ha.

    ResponElimina
  6. Estimat. M'agrada més pensar que ens fan un favor. Ja sé que potser no estigui d'acord amb allò que "pitjor, millor". Haurem de fer altres coses i potser despertem a una altra consciència, sense papà-estat, amb una societat realment més cooperativa, capaç d'incloure tothom, capaç d'indignar-se i aturar els abusos, sortir al carrer davant d'algunes decisions, amb una participació més directa... No sé igual estic flipant, però crec que quan més canya donin més despertarem d'una vegada. Xisco, vull fer altres coses per un món distint i via subvencions raquítiques, paperassa, despatxos i demés no anam enlloc. Aprofitem i canviem.
    Per cert. m'encanta el teu blog i t'estim molt, ja ho saps

    ResponElimina
  7. Estimada Teresa. Que bé que t'hagis passat per aquesta, la meva, petita casa de locos. Gràcies, sempre, per les teves aportacions. Donen aquella visió fresca que falta a aquest món.
    Una gran aferrada. Jo també t'estim companya. Esper poder tornar a treballar amb tu qualque dia. Fins aviat.

    ResponElimina