4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

divendres, 9 de setembre del 2011

PARAULA DE PEP: PASSIÓ PER LES COSES

Ahir horabaixa Pep Guardiola va rebre la medalla d'Honor d'Or del Parlament de Catalunya. Les paraules que va dir després a l'acte, són prou interessants i traspassen el món del futbol. Parla de passió per una professió, de compromís, d'aprendre cada dia de la gent que ens envolta, d'esforç, de treball en equip, de responsabilitat, de guanyar, de perdre, d'humilitat. En definitiva, del que jo anomen: filosofia 4-3-3.
Aquí les teniu. Qui vulgui que les gaudeixi i qui no, que passi una bona nit.


7 comentaris:

  1. Només li faltava dir: "Visquin els fanals de Montuïri!". Ja hauria estat "cum laude". Una crítica: i en Tito "heroi de l'ull de vellut" Vilanova?
    Si en Pep mereix ser condecorat, aleshores Tito mereix varis Nobel:
    de la pau (davant la violència espantosa del violent Mourinho "el mal"), de literatura (és que escriu el llibre que ven Guardiola", de física (és que supervisa l'estat fisic dels jugadors) i de química (és qui vigila el dopping).

    Insistim: Visquin els fanals de Montuïri!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord estimats companys Bogardians. Podriem proposar en Tito per a la propera entrega dels Nobels. El que passa és que després d'haver donat el Nobel de la Pau al senyor Obama estareu d'acord amb mi que aquests premis, han quedat una mica deslegitimats. Hauríem de crear-ne uns de nous. La Penya en podria crear uns.
    Qualque dia m'explicareu la història aquesta dels fanals de Montuïri. Ha,ha,ha.

    ResponElimina
  3. Amic i Ka-ma-ra-da Xiscovevski!

    Estas triomfant al blog de la Bogarde. Suposo que ja ha arribat el gran moment i ja estas convidant a totes les teves amistats a que visitin el blog. Has entrat com un cicló i les coses es disparen per moments.

    En quan als fanals de Montuïri...ja ens agradaria que el soci Arnau ens expliqués la mitologia d'aquests estris lluminosos.

    De moment ens limitem a fer una aposta per les petites viles illenques.

    Xisco: Ets gran!

    ResponElimina
  4. Llàstima de l'ensurt d'aquest disabte ... però "ens tornarem a aixecar"... :)

    ResponElimina
  5. Ricard, segur que tot anirà bé. Tenc total confiança amb aquest equip, senzilllament perquè són un equip. Ens aixecarem i tornarem a lluitar. Això ho saben fer molt bé.

    ResponElimina
  6. Veig una mica de por? Fa olor a kaká. I ensesteim pensant tornar a dur a Raul, Butrgueño i Prodineski!

    ResponElimina
  7. Tenim tanta por que també podrieu fitxar n'Ibrahimovic, per si de cas els altres no funcionen. Ha, ha, ha.

    ResponElimina