4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dilluns, 12 de setembre del 2011

PARAULA D'UN ALTRE PEP: PEPE RUBIANES

10.30h del matí. Palma. Cafeteria de l'Hospital Son Llàtzer. Conversa a tot volum a la taula del costat: 
-"Mañana juega el Barça contra el Mílan"(amb accent a la i). Comenta un jove operari mentre li fot mossegada a un entrepà de formatge.
-"Yo no puedo ver al Barça. Soy anticatalanista total, anticatalanista a muerte. Ante todo soy ESPAÑOL". Crida ben fort, sense complexos, l'altre operari, també jove.
El tallat descafeïnat que m'anava a prendre s'ha refredat automàticament. 
De seguida m'han vengut al cap moltes imatges, pensaments i d'altres curolles que es poden resumir amb una frase: Què perillosa és la ignorància i què perillosos són els seus resultats.
I mentre coses com aquestes passen, tenim alguns sectors de la classe política (igual o més perillosos i gens ignorants) pensant com retallar els pressupostos d'Educació i maquinant estratègies per acabar amb la nostra llengua. Així anam. 
Després m'he begut el tallat, mentre recordava alguns dels moments de l'estimat Pepe Rubianes. He pensat també, que en aquests moments de crisi ecomòmicodemocràtica, ens hauria fet riure com mai. 
Et trobam a faltar company Pepe. Enyoram aquell sentit de l'humor "galaico-català" que tant va posar de mala llet a determinats sectors ultres. Torna estimat Pepe, t'estam esperant.
Idò, no se'n parli més. Gaudiu mentre pugueu, que el món s'acaba.







7 comentaris:

  1. Vaya tela con el operario, de ignorantes ( por desgracia ) el mundo está lleno

    ResponElimina
  2. Què hi farem Lucky. Això va així. Necessitam al teu amic Robocop. Segur que es duria molt bé amb el Pepe Rubianes.

    ResponElimina
  3. acabem de publicar en el blog la teva imatge, ha estat fàcil...mallorquí, Xisco, futbol...i Newcastle!

    Ja tenim el teu rostre!

    ResponElimina
  4. Molt bona la foto. Jo que volia mantenir l'anonimat. Ha,ha,ha. És que la timidesa mallorquina em supera. Però veig que els Serveis d'intel·ligència del Bogardisme són molt superiors al Mossad. Bona feina companys. Sou insuperables. Ara ja sabeu com som. Un plaer. Esper qualque dia poder vestir la camiseta del West Ham.

    ResponElimina
  5. Aquestes coses encenen una mica... Però jo també soc anti espanyol.... que hi farem... :)

    ResponElimina
  6. Sense aquests operaris ignorants, no haguéssim rigut tan amb en "Rubiales". Quins dos cracks

    Un deixem-lo viure en la ignorància pobrissó, a l'altre enyorem-lo i disfutem-lo...

    Felicitats míster!

    ResponElimina
  7. Gràcies Jordi per passar-te per aquest bloc. El teu m'agrada força. Per mi és un honor tenir-te de convidat per aquí.
    Salut.

    ResponElimina