4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dilluns, 24 d’octubre del 2011

HUMOR A L'ERA POST-LABORAL

Aquí teniu un trosset de les paraules que el Mestre Pepe Rubianes dedicava a la noble i dignificant tasca que és el treballar.
Mai s'ha de perdre el Sentit de l'humor. Aquest sí que dignifica.
Molt millor si l'humor és del negre, que millora com el vi, amb els anys.





10 comentaris:

  1. Clavada! ja podem dotar el futur de la banda sonora del no-res laboral. Serà com Blade Runner però sense robots. Això va de pet a l'olla d'en Pere Botero!

    ResponElimina
  2. Sílvia, Rubianes és molt bo. A mi m'anima molt la vida. Gràcies per les visites.

    ResponElimina
  3. Stero 2. Benvinguts a aquest bloc. Agraït de la seva visita. Teniu raó quan deis que això serà com a Blade Runner. Salut!!!

    ResponElimina
  4. Xiscooooo a la fi te deix un comentari!!!
    idò aquest vidio m'ha animat mooltíssim per acabar d'una vegada sa carrera i poder gaudir d'aquesta sensació tan magnifica i gratificant d'anar a fer feina!!!

    Pau

    ResponElimina
  5. Ei Pau. Estimat cunyat!!
    Tu estudia molt, sigues un noi aplicat. Ha,ha,ha. Et diria que ho allargassis tant com volguéssis però segur que els teus pares no estarien d'acord.
    El que t'espera és un treball d'ignificant, que no digne!!! Ha,ha,ha.
    GRàcies pel teu comentari i per la visita.
    Fins aviat.

    ResponElimina
  6. El sentit de l'humor ha de formar part de la nostra vida...

    Ja veus... jo mateix per dir que un restaurant (amb campanyes de marquètng) no val la pena, utilitzo la ironia dels wc's.. :)

    ResponElimina