4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

divendres, 4 de novembre del 2011

ANÈCDOTES DE CAMPANYA ELECTORAL

José María Aznar acaba d'encetar la campanya electoral des de L'Estat de Guanajuato, Mèxic; quan durant el transcurs d'una conferència ha dit: " en España van a pasar dos cosas buenas: la primera, es que el 20 de noviembre próximo va a haber elecciones, y la segunda es que yo creo que las van a ganar los buenos, es decir, los míos". Supòs que haurà parlat amb aquell espanyol mexicanitzat que tant el va fer famòs quan va dir: "Estamos trabajando en ello". Això simplificaria molt el procés d'entesa entre ell i les persones que anaren a escoltar-lo.
El senyor Aznar ja fa molta estona que és un fan dels Westerns, sobretot dels protagonitzats per l'altre cavaller del Lado Bueno, John Wayne
Veig que tots dos saben perfectament, quins són els bons i quins són els dolents, tant a les pel·lícules com a la vida real. I com no, el Tigre de Guanajuato i els seus amics són els bons. La resta som els indis.
És trist però és així, la història la escriuen els guanyadors.
Idò, no se'n parli més. Gaudiu mentre pugueu, que el món s'acaba.









7 comentaris:

  1. L'Asnar és el meu personatge favorit del Polònia, em fa molta gràcia. Els gag amb el Federico són dels millors i més gamberros que en recordo. Potser l'única cosa bona que tindrà la victòria pepera és que hi sortirà més al programa? Per què ja sabem qui mourà es fils a l'ombra, oi? Vull dir a banda dels mercats, és clar, cap gran diferència amb el PSOE en això. Tampoc és que ho segueixi sempre el Polónia, des que van començar a convidar-hi polítics de debò que m'agrada molt menys, en general. Salut!

    ResponElimina
  2. Estimat Òscar. El gag del Federico és molt i molt bo. Els guionistes van tenir un bon parell de collons.
    Tanta sort que existeix Polònia. Quan van començar, sabien que als polítics no els hi feia massa gràcia el programa. Actualment els polítics es peguen per tenir un personatge polonès.
    Aqui, a IB3, han intentat imitar al Polònia. S'ha quedat amb un intent perquè no fa massa gràcia. No sé si el nou Govern del PP que patim per aquestes terres, mantindrà el programa o no.
    Salut.

    ResponElimina
  3. estamous trabajandiou en elloooo...bufff miedito me dan nen...que no trabajen tanto y se tomen unas "merecidas" vacaciones Ansar y compañía!!

    ResponElimina
  4. Luchiano President!!!!!! Vote for you!!!!!

    ResponElimina
  5. Ei Luciano. Com veus ja tens a n'Edu com a primer votant. Gràcies als dos per les visites. Ai el Ansar, quin...

    ResponElimina
  6. quina trepa aquesta gent!
    Anem de pet a la barbàrie. Ja cal que equipem les trinxeres i les barricades, necessitarem molta força i corren temps de justificada revolta. El problema és que la batalla ideològica la guanya l'enemic. Si la gent de baix tingués consciència del que som... el "partit" estava guanyat. Salut i, com diuen els vells lluitadors: Conspirar és respirar junts!

    ResponElimina
  7. Conspirar és respirar junts. No cal oblidar-se mai de respirar, companys Àngel. El partit no s'acaba fins que l'àrbitre fa sonar el xiulet, i encara no és l'hora.
    Gràcies.

    ResponElimina