4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dissabte, 3 de desembre de 2011

NOTÍCIES DE TARDOR

 PRIMERA: el Govern Espanyol en funcions, del PSOE, ha decidit, en el darrer Consell de Ministres, indultar el Conseller delegat del Banco de Santander Alfredo Sáenz. Aquest, va ser condemnat pel Tribunal Suprem a tres mesos de presó i a inhabilitació com a banquer.
Ni durant el seu darrer alè es poden estar quiets aquests del PSOE.  No han entès res de res?

SEGONA: una dona ruixa amb gas pebre els clients del centre comercial Wal-Mart de Los Ángeles per aconseguir les millors gangues.
Tot i el merder, s'ha de dir que el centre comercial no va tancar les seves portes i tota la gent que no es va veure afectada pel gas, va poder seguir amb la cacera de les gangues.
Benvinguts a l'American way of life. Qui és qui té les armes de destrucció massiva?

TERCERAla Casa Reial Espanyola estudia demanar que el personatge de còmic Magneto (el xungo dels X-men, per més referència) deixi de vestir amb l'uniforme militar de Gala del senyor Borbó. Es veu que el tal Magneto, al videojoc "Ultimate Marvel vs Capcom 3", vesteix com el Rei d'Espanya quan porta l'uniforme de Gala. La veritat és que l'han clavat.
La meva padrina d'això en diria "tenir poques feines". Més val que el Borbó gran es dedicàs a esbrinar quins negocis ha fet el seu estimat gendre Iñaki Urdangarin. No trobau?.

QUARTAla periodista Pilar Urbano (entre les seves aficions podem trobar el fer llibres sobre la Casa Reial Espanyola) explica a una entrevista al diari Público, que el senyor Borbó gran va fer penitència besant al Crist de Medinaceli, per reparar els pecats de Josep Lluís Carod-Rovira i Pasqual Maragall quan es van fer la foto amb la corona d'espines durant el seu viatge oficial a l'Estat d'Israel.
El que deia abans: tenir poques feines és el que té.

CINQUENA: Xosé Mourinho està molt calladet darrerament.
Això sí que és notícia. S'ho guarda tot per dissabte dia 10? 

10 comentaris:

 1. Totes aquestes noticies fan por....!!... :)

  Salut!

  ResponElimina
 2. Unes notícies fantàstiques. No sé amb quina quedar-me! En fi, aguantem!

  Petonets!

  ResponElimina
 3. Company Ricard, algunes fan por i d'altres fàstic. L'única positiva és la cinquena; la d'en Mourinho callat. Ha,ha,ha.

  ResponElimina
 4. Marina, jo em qued amb la darrera. Tenir al Mou sense remugar és un plaer!!!!!
  Aguantarem!!!!

  Salut !!!!!!

  ResponElimina
 5. tot plegat fa pensar que tenim més arguments que mai per fixar una triple revolta bogardiana, social i ecològica.
  Ens preocupa el silenci d'un cridaner (mourinho) i la xerrameca política d'un entrenador (guardiola) i l'absència del veritable entrenador (tito).

  ResponElimina
 6. Estimats companys Bogardians. El silenci d'en Mou és preocupant perquè això vol dir que alguna en prepara. Els conspiradors professionals quan callen són molt perillosos, molt més que quan fan renou!!!
  Salut.

  ResponElimina
 7. Sempre igual, sempre criticant al madrid, si calla pq calla si parla pq parla,....ai, ja pots tenir por. jaja

  ResponElimina
 8. Tens raó Conxi. Però en Mou és així. Sempre n'amaga alguna. Ha,ha,ha.
  Por? Qui ha dit por? Anau massa confiats. En fí, dissabte ho sabrem.
  Salut.

  ResponElimina
 9. Jo crec que en Mou no diu res perquè ha vist que la temporada passada de res li va servir parlar.

  Amb aquells sarcasmes i aquells discursos encesos, tot i tenir raò moltes vegades, no feia més que donar armes i motivació a l'enemic.

  Ara s'ha fet budista. És el que té el canvi de cicle jajajaja! ;-)

  ResponElimina
 10. Vés alerta que dissabte no tornir a xerrar massa. Dependrà del resultat. Si perdeu, en Mou tornarà a les armes!!!
  Salut.

  ResponElimina