4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

diumenge, 29 de maig del 2011

LE BARÇA SUR UNE AUTRE PLANÈTE

El títol d'avui correspon al titular del diari francès l'Equip que resumeix el que va ser la final de la Xampions d'ahir. Després de veure el partit, em sembla que el cicle ( humà, personal i esportiu) d'aquest equip encara no s'ha acabat. Per molt què, des d'un programa d'humor esportiu, que comença devers la mitjanit i que pertany a la cadena intereconòmica, es digui cada dia el contrari ( fins i tot ahir després del partit ).
Ha estat un any molt dur i realment em fa molta peresa escriure sobre el tema. No cal, i  per tant, vos posaré una sèrie d'enllaços que defineixen, en clau d'humor, aquesta temporada. No hi ha res millor que l'humor per contestar totes i cada una de les ximpleries que hem hagut d'escoltar enguany.
Salut, a disfrutar i a riure!!!!!

1 comentari:

  1. Heyyyyyy que chula la foto de fondo del titulo del blog!!! y la de perfil es total!!!

    Abraçada!!!!

    ResponElimina