4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

divendres, 20 de maig del 2011

LES VEUS DE LES PLACES

"En situacions com la present no ha d'existir espai per a la resignació o l'apatia" ( Stéphan Hessel, antic membre de la Resistència Francesa, un dels redactors l’any 1948 de la Declaració Universal dels Drets Humans i autor del llibret Indigneu-vos!!)

La selecció espanyola ha tornat a guanyar el mundial? Que jo sàpiga no. A més, després dels 4 Barça-Madrid, crec les relacions entre els jugadors no són les mateixes, ni les millors per tornar a guanyar. Les places estan plenes de gent i no és per celebrar una victòria futbolera. Alguna cosa està canviant? No ho sé, encara és molt prest per afirmar-ho. El que sí sé, és que les veus de milers de persones han retornat la vida a moltes places d'aquest Estat.
Si voler retornar la dignitat a la Democràcia és ser "antisistema", quin adjectiu mereixen els que volen robar la dignitat de les persones socialitzant la misèria i les pèrdues d'uns pocs utilitzant els beneficis de tots? Això a la meva petita i estimada terra es definiex amb una frase: fotut, banyut i a sobre, a pagar les copes!! Au bona nit i que les veus segueixin omplint places i carrers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada