4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dissabte, 14 de maig del 2011

¿ POR QUÉ ? FADO O ROCK AND ROLL

El Fado és l'expressió més popular de la música portuguesa. En aquest cant s'expressen els mals moments, que a vegades ens toca passar, a través de la cançó. El Fado ha vengut a representar el sentiment de frustració i fatalisme que molts de pics se'ns presenta a la vida. Xosé Mourinho sembla que aquesta temporada ha decidit cantar Fados un darrera l'altre, però fent males imitacions dels originals. Això sí, sense l'elegància i màgia que tenen Amalia Rodrigues, Heminia Silva, Dulce Pontes, Carlos do Carmo i molts d'altres. Què hi farem!! Crec que als meus amics madridistes (que també en tenc i de molt bons ) els hi hauria agradat més, deixar de sentir lamentacions i canviar aquesta banda sonora, que ha perseguit al madridisme, per un bon Rock and roll
¿Por qué? canta en Xosé i jo li dic: i jo què sé!!!

Si voleu veure una composició dedicada a Mou aquí en teniu una. "Balada de Mou" composada per Juan Luis Salmerón, guitarrista del grup valencià "La muñeca de sal".

2 comentaris:

  1. ¿Por qué? És curiós que un blog amb una tendència tan "culé" tingui entre els primers seguidors a simpatitzants del reial Madrid. T'aniré seguint, com ha fet el Madrid amb el Barça,... Molta sort amb el blog.

    ResponElimina
  2. Desde la depresión del ebro abrazamos este nuevo blog, germà; también el 4-3-3, las fideuás y todo lo que venga de ti. Animo con el oficio de Blogero del universo. Beso

    ResponElimina