4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dissabte, 14 de maig del 2011

ROBIN FOOD

Robin Food no vesteix de verd ni tampoc es dedica a fer justícia, tornant al poble el què un dia li va ser robat per engreixar les panxes i les carteres dels nobles de l'edat mitjana. Robin Food sí que es dedica a engreixar les nostres panxes amb una concepció de la cuina directe, sense esferificacions ni nitrògen líquid. Fa justícia a la seva manera, ens retorna aquelles receptes i aquella manera de cuinar que qualque dia va ser robada de les nostres vides i de la nostra realitat. Aquella cuina que ens fa tornar el record, els aromes, els sabors i els colors de la manera de cuinar de les nostres padrines i de les nostres mares. Robin Food ens retorna aquella cuina que ens ha estat robada, i què ha estat oblidada i arraconada per una concepció gastronòmica marcada pel disseny i la modernitat, que prioritza el poc menjar dins un plat, pel meu gust, excessivament gran. Si vos agrada menjar, Robin Food TV és el vostre canal. Si vos agrada riure també. Robin Food és David de Jorge, un cuiner nascut a terres basques que entén la cuina com un plaer digne de ser present a totes les llistes dels pecats capitals. És una persona peculiar, especial, gran (de tamany i d'esperit) i amb un sentit de l'humor directe sense necessitat de reduccions, encapsulacions ni d'altres utilitats bioquímiques. Si el voleu conèixer teniu un enllaç en aquest mateix bloc. Salut i disfrutau. I com diu en David de Jorge: "Viva Rusia".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada