4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dilluns, 13 de juny del 2011

LA FRASE HUMORÍSTICA D'AVUI

A una entrevista concedida al diari Público, el Ministre de Treball del Govern espanyol, Valeriano Gómez, ha explicat entre d'altres coses, com va anar la reunió celebrada el passat divendres entre membres del seu ministeri i membres del Fons Monetari Internacional (FMI), i ha dit: "El FMI valora bé el nostre paquet de reformes laborals"
A falta de la valoració oficial de la reunió per part del FMI només coneixem la valoració que fa el citat ministre: ens ha fet saber que la fera està contenta.
Veig que encara hi ha persones que no han iniciat el procés de reflexió que es mereixen unes eleccions. Supòs que sap el senyor ministre (com bon sindicalista que és), que quan el FMI valora positivament unes reformes no sol ser bo pels interessos i Drets de la ciutadania. Com supòs, que també sap, que quan la fera està contenta, els de sempre podem començar a tremolar. Per tant, el senyor ministre no deixa de ser un humorista que no maneja massa bé l'art de fer riure als altres.
Tots sabem que l'humor també pot ser negre. El que també sabem, és que aquest tipus d'humor, no agrada a tothom. Encara que a mi, personalment, m'encanta. 
El que realment no tenc tan clar és quin tipus d'humor té com a referent el senyor ministre. Ai Mestre Eugenio, crec que tu no ets un d'ells. ''Saben aquell que diu....".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada