4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dimecres, 6 de juliol del 2011

CONSUM RESPONSABLE I NATURAL

El partit dels Verds alemany ha demanat al Govern d'Angela Merkel que es preocupi del 20% de la seva població. Més exactament de les persones que utilitzen unes determinades joguines eròtiques, és a dir, consoladors. La raó és que aquests meravellosos instruments contenen un elevat nivell de substàncies tòxiques i cancerígenes. Aquestes substàncies s'empren per aconseguir una major flexibilitat dels esmentats objectes fàlics.
La vida és complica molt. Hipoteques per pagar, polítics corruptes que ens roben el que és nostre, no poder menjar segons què...
Ni això podrem utilitzar ja. Vénen temps díficils per poder disfrutar dels plaers de la vida. 
Qui vulgui utilitzar aquests tipus d'instruments haurà de tornar a les coses de sempre: cogombres, pastanagues i plàtans. Ja ho deia la meva padrina: '' les coses naturals i de tota la vida, són les millors ''. 
Idò, no se'n parli més. Gaudiu mentre pugueu, que el món s'acaba.

4 comentaris:

  1. Estimat repórter Francisco: lo natural sempre ha estat lo millor i sinò que li diguin a la Paca!

    ResponElimina
  2. Querido Luky: estas Posteando en un blog de calidad, para tontás, pide cita en Sálvame deluxe. Jal!

    ResponElimina
  3. jajaaaa ahiiii...fary,cuando quedamos para jugar con la colchoneta de Spiderman??

    ResponElimina