4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dimecres, 31 d’agost del 2011

NOTÍCIES DE FINAL D'ESTIU

A anteriors posts de notícies vos he recomanat la seva lectura amb la música de fons de "Verano Azul". Amb aquest, canviaré de recomanació. Millor si llegiu les dues notícies d'avui amb aquella cançó del Dúo Dinámico que diu: "El final del verano llegó y tu partirás....". Tot un Hit Parade que ha amenitzat tantes i tantes trobades nocturnes dels nostres pares. Ara que, si algú de vosaltres també l'ha tinguda present en les seves trobades ho pot confessar tranquil·lament, no passa res. Com deia la meva padrina, "tot torna".

PRIMERA: El municipi madrileny de Guadalix de la Sierra, on es va rodar Bienvenido Mr Marshall, i governat pel Partido Popular, ha aprovat una nova ordenança de convivència ciutadana. Entre altres coses, regula les activitats que es poden realitzar al carrer. Es prohibeix realitzar acampades i assemblees (curiós que sigui justament ara), com determinats jocs (fer acrobàcies amb bicicleta, pintar al terra amb guix), com també cantar, ballar, tocar instruments, jugar a cartes, tombar-se a sobre d'un banc i moltíssimes altres activitats.
"La calle es mía", va dir el senyor Manolo. Certament, un avantpassat polític del partit del senyor batle de Guadalix. 
Ja té raó la meva padrina, "tot torna".

SEGONA: Segons el diari The Times alguns dels 3.000 treballadors temporals de Royal Bank of Scotland cobren 2.290 euros al dia/530.000 euros a l'any. Només dues coses: aquest banc va ser intervingut pel Govern Britànic i actualment, s'ha anunciat l'acomiadament d'uns 2.000 treballadors.
Alguna cosa no funciona al sistema, crec que necessita un Reset

Idò, no se'n parli més. Gaudiu mentre pugueu, que el món s'acaba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada