4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dimecres, 3 d’agost del 2011

4 NOTÍCIES QUE FAN ESTIU: BOMBOLLES, NOMENAMENTS, BANDERES I "SÁLVAME DELUXE".

Aquestes són algunes de les notícies de fa uns dies. Quin estiu que ens espera, molt millor que el de "Verano azul". Es recomana llegir el post acompanyat de la musiqueta de la pròpia sèrie.
PRIMERA: Declaracions del fins fa molt poc Vicepresident Primer i Portaveu del Govern Espanyol, el senyor Alfredo Pérez Rubalcaba durant una entrevista a RNE: "Vam tenir vuit anys per foradar la bombolla (immobiliària) i no ho vam fer". 
"Óle tus huevos", com diria un amic meu, posant èmfasi a la lletra o.

SEGONA: Francisco Camps, president imputat i dimitit de la Generalitat Valenciana, serà nomenat membre del Consell Jurídic Consultiu d'aquesta mateixa Generalitat. Entre d'altres prebendes té dret a tenir secretària, xofer i 15 anys de sou pagat de la caixa pública. 
"Óle, óle, i óle tus huevos".

TERCERA: El Seleccionador espanyol de futbol de la sub-19, Ginés Meléndez va llevar la bandera Asturiana que portava al coll el jugador de l'Sporting, Juan Muñiz, quan es disposaven a celebrar el campionat. La norma (desconec si és recent) de la Federación Española de Futbol és que no es permet, durant les celebracions de títols, l'ús de cap altra bandera que no sigui l'espanyola. Però durant una altra celebració, la del campionat del Jocs del Mediterrani (2005), aquest mateix seleccionador va deixar portar una bandera espanyola de l'època franquista -sí, aquella del pollaste- al jugador Javier Arizmendi. No deixa de ser curiós, no?
Hòstia tu, com està la cosa!!!. Com diria un altre amic.

QUARTA: la regidora del Partit Popular, Noemí Martínez Barros, que forma part de l'equip de govern de l'Ajuntament de Manises i amb dedicació exclusiva a aquesta institució democràtica, abandona un Ple municipal per assitir com a espectadora al programa de Telecinco "Sálvame Deluxe". Diu ella, que per acompanyar a un grup de veïns i veïnes. Hi ha una imatge molt bona en la que surt ella, tota esplèndida, just al darrera del senyor Kiko Matamoros.
Com han millorat les excursions del Imserso!!!

Idò, no se'n parli més. Gaudiu mentre pugueu, que el món s'acaba.

9 comentaris:

  1. Vaya noticias nen!! ole y ole sus huevos!! enhorabuena por la entrada...muy buena!!

    ResponElimina
  2. Si si i demà padel! Com diu unaltre amic meu: te vas a cagar lorito!

    ResponElimina
  3. Ja veus. Hi ha gent que els té ben plens. Només falta en Torrente de marxa per Marbella!!!

    ResponElimina
  4. Demà a les 10h treuré el fetge per la boca.

    ResponElimina
  5. Noticia de farrera hora: en Xisco ha rebut u a convidada de n'Ansar per ser la seva parella de padel al pròxim torneig de les FAES! Vos tedrem informats!

    ResponElimina
  6. Ei Fairy. Ja li agradaria poder jugar amb mi. Ha, ha, ha.

    ResponElimina
  7. Just tornat de vacaces, noticies com aquestes em fan despertar del somni de que era europeu...;).

    ResponElimina
  8. Ja tens raó Ricard. A vegades costa saber quins valors democràtics hi ha per aquesta part d'Europa. Però, mai deixar de somiar.

    ResponElimina
  9. ja la saps bona xaval, vine amb nosaltres i deixa la teva emprenta al nostre blog...

    ResponElimina