4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

divendres, 2 de setembre del 2011

JA SÓN AQUÍ: ELS LIQUIDADORS

Els Liquidadors estan, desgraciadament, de moda. Han arribat als nostres governs, silenciosos, somrients, però amb molta mala llet i amb mà de ferro. Ja són aquí!!!!
Han après les millors tècniques de neteja i desinfecció a terres japoneses (Fukushima) i ucraïneses (Txernòbil). Però ells no vesteixen amb roba blanca ni porten màscares per evitar la contaminació. Porten les seves millors corbates, roba cara i unes elegants tisores decorades amb cristalls d'Swarosvski. A diferència dels liquidadors nuclears de debò, ells no moriran durant la seva tètrica tasca (Fukushima i Txernòbil són massa lluny). Al contrari, estan ben entrenats per resistir qualsevol crit de dissidència o proposta de canvi. El seu principal objectiu, i per això cobren, és ferir de mort tot el que faci olor a Servei públic, Drets socials i lingüístics, Estat del benestar i d'altres paraules, que amb el temps arribaran a ser prohibides per perilloses. Acaben d'aterrar a molts de llocs, i a les nostres estimades Illes també.
La veritat és que m'agradaria escriure sobre altres coses més interessants i educatives (la professió sempre estira) com per exemple: comentar el darrer capítol de l'ídol de masses Bob Esponja, de si en Mario Vaquerizo ja ha après a escriure "cerbeza" correctament, o de si enguany haurà estat un bon any per a la collita de melons de Vilafranca. Però això és el que hi ha. 
Anau alerta que no van de bromes. Ens diran repetidament que la missió que han de complir és necessària, quasi divina, i sobretot, que és pel nostre bé. I amb un somriure a la cara començaran la tasca encomanda. Jack l'Esbudellador s'ho mirarà des de Whitechapel amb una certa enveja.
Estimats amics i estimades amigues la funció està a punt de començar. Comprin les crispetes i no es perdin cap fotograma. Pregam als de la darrera fila que no facin massa renou, que distruen a la resta.
Llàstima que no sigui una pel·lícula.
Idò, no se'n parli més. Gaudiu mentre pugueu, que el món s'acaba.

5 comentaris:

  1. Esto si que da miedo de verdad nen...y no la peli de Lecter...una gran reflexión, esperemos por lo menos no perder la sonrisa, que es lo único que los señores de corbata no podrán joder...MOLTA FORÇA!!

    ResponElimina
  2. Tu tanquil, no deixarem de somriure. A més tenim el suport del teu estimat Robocop. És hora que comenci a fer la seva feina.

    ResponElimina
  3. Defensarem els nostres drets contra la dictadura del capital i contra els liquidadors que la representen.

    Farem el mateix, a capa i espasa, defensant el barcelonisme del poble contra el petro-qatar-rosellisme.

    Contra els homes de blanc que retalles i liquiden, vestits com el Real Madrid, ensumant i marcant el que queda de públic amb el signe del mercat salvatge.

    REVOLUCIÓ.

    ResponElimina
  4. voliem dir que, sota els trajos dels liquidadors, segur que hi ha roba blanca i d'un blanc gens immaculat, el blanc sempre és el blanc.

    ResponElimina
  5. Tanta sort que ens queda el Bogardisme. Ens dóna forces per seguir endavant i defensar els nostres drets.

    ResponElimina