4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

diumenge, 2 d’octubre del 2011

"AIRES DE FIESTA": A NOSALTRES NO ENS HAN CONVIDAT

John Paulson: se'l coneix com el guru dels actius tòxics. El 2010 va guanyar uns 3.700 milions d'euros.
George Soros: es va fer famós el 1992 com a la persona que va posar en fallida el Banc d'Anglaterra. Especulador de naixement.
Warren Buffet: multimilionari. Un dels principals propietaris institucionals de l'agència de qualificació de riscos Moody's. Per uns és un inversor, per a altres, un especulador. Actualment encapçala la proposta per a què Obama augmenti els impostos als més rics del seu país.
Agències de qualificació de riscos: Standar&Poor's, Fitch i Moody's.
Liquidadors: cadascú de vosaltres pot posar els noms que cregui convenient. Tots coneixem quins són els miserables que tenen les ordres d'acabar amb nosaltres, amb la nostra democràcia i amb els nostres drets socials, lingüístics i polítics.
Benvinguts a la festa. La pagam nosaltres però no hi estam convidats.
Idò, no se'n parli més. Gaudiu mentre pugueu, que el món s'acaba.


5 comentaris:

  1. Company,

    hem dedicat una part del nostre post del 2/10/2011 a la teva persona i a la lluita contra les mesures xungues de les administracions, dels governs i de tots els titelles del capital.

    Salut i bogardisme!

    SALUT I REVOLTA (però, seriosament, i sense perdre el bon humor).

    ResponElimina
  2. Salut i bon humor. Gràcies companys. He vist el nou post de la Penya. El Borgardisme acabarà triomfant. No hi ha retallades socials que puguin acabar amb ell. Una abraçada des de l'altra part del país.

    ResponElimina
  3. Tota aquesta gent que anomenes al post... fan més por (o igual) que quan es publica una foto d'aquelles en que apareix una reunió eclessiàstica dalt nivell (de bisbes cap amunt)... :)

    ResponElimina
  4. quanta mala gent purul·la en aquest article...el món està en mans de delinquents i paguem tots.

    a la bogarde hem augmentat la solidaritat amb unes imatges espectaculars de la resistència mallorquina.

    Salut!

    ResponElimina
  5. Gràcies Ricard i Bogardians. No ens sentim sols gràcies a vosaltres!!!!!!

    ResponElimina