4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dilluns, 7 de novembre del 2011

EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT

Amb el permís del gran Quim Monzó intentarem saber el perquè de tot plegat.
Españistan és una creació del dibuixant català Aleix Saló. Es tracta d'un còmic que intenta explicar, en clau d'humor, el perquè de la situació econòmica actual. O si més no, ens acosta a alguns factors que han provocat aquesta maleïda Crisi. 
N'Aleix utilitza un humor que no deixa de ser, en cap moment, directe i punyent.
Ja fa temps que per la xarxa circula el vídeo, realitzat pel mateix autor, basat amb el còmic, i que ens clarifica una mica per on van els tirs. Sota el mateix títol d'Españistan aquest vídeo ens ajuda a entendre una mica més el perquè de tot plegat.
Unes crispetes i acció:





4 comentaris:

  1. Per favor votau: qui vol q Xisco Emuli a Leo Leo Leo Messi en un camp de futbol 7?
    Jo vot a favor!
    Qui mes?

    ResponElimina
  2. Ja l'havia vist, però per desgràcia és tan real que quasi deixa de ser còmic...:(

    ResponElimina
  3. Ai Edu, ja saps que jo per veure els partits a la tele som bo, però per jugar-hi ja em costa una mica més. No perdis l'esperança.

    ResponElimina
  4. Ei Ricard, què tal?
    El vídeo ja fa molta estona que circula per internet però l'altre dia hi vaig pensar i vaig em dir: perquè no el poses al bloc? Idò, feina feta.
    Tens tota la raó que és tan real que deixa de ser un còmic... Com a mínim està contat amb sentit de l'humor. Cosa esencial avui en dia.
    Salut.

    ResponElimina