4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dilluns, 21 de novembre del 2011

SOMNI D'UNA NIT DE TARDOR VERSIÓ 20N.0


"ALeA jACta EsT"
"aLea JActA eSt"

"ALEa jaCTa esT"


"aLea JActA eSt"

"AlEa JaCta Est"

"aleA JAcTa Est"

"aLea JactA eSt"

"Alea jacta est"!!!!




"L'aceptació de l'opressió per part de l'oprimit acaba essent complicitat; la covardia és un consentiment; existeix solidaritat i participació vergonyosa entre el govern que fa el mal i el poble que li deixa fer"
Autor: Víctor Hugo. Escriptor, poeta francès.


6 comentaris:

  1. Aquesta frase va començar la segona guerra civil de la República de Roma per mor de la rebel·lia de Juli César. Esperem que aquí no s'arribi a tant!

    ResponElimina
  2. Encara que mai no hagis fet gran cosa, de vegades s'acaben les ganes de continuar lluitant, però tens raó, ens hem de permetre, com a mínim, allò del "diguem no". Salut!

    ResponElimina
  3. Collons Pedro. Quin bon rotllo, nen. Aquest Juli César era una mica "bronques".
    Volia fer referència a què ja s'ha votat, i s'ha decidit el que s'ha decidit. Tot està fet!!! La gent ha de ser reponsable del seu vot. No valen excuses per després enpenedir-se. Game over.

    ResponElimina
  4. Company Òscar. És igual la quantitat de coses que faci un mateix, però cal fer-ne. Cadascú aportarà el que pugui, més o menys, però aportarà.
    Sempre ens quedarà "l'això no!!!" o el "per aquí no!!!".
    Salut.

    ResponElimina
  5. La pregunta es si Julio César era del PSOE o del PP, de mentalidad europeista, que opinaba de la deuda pública y la prima de riesgo.
    Esperemos que el PP no cumpla nada de todo eso que no ha prometido. Una doble negación para dejar claro que no se sabe que harán, pero lo que está absolutamente claro es que están decididos a hacerlo. Pero, entonces ¿qué van a hacer? Mucho miedito.

    ResponElimina
  6. Mucho miedito, com tu dius Tomàs. El que sé, és que el que facin serà per estar més fotuts nosaltres. O sigui que, facin el que facin a la festa ho pagarem nosaltres.
    Quina alegria veure't per aquestes terres company.

    ResponElimina