4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

diumenge, 5 de febrer del 2012

FOTOS I POQUES PARAULES (12)

 Palma, hivern 2012. 
56 anys després de la gran nevada del 56.





































16 comentaris:

  1. Em costa d'imaginar-me Palma nevada... però les imatge sno enganyen.

    Salut!

    ResponElimina
  2. A mi també em costa, sobretot d'aquesta manera. Al 85 va caure una grossa però no així. Totes les Illes estan enfarinades.
    Cada any hi ha neu a la Serra i qualque poble, però aquesta vegada n'hi ha hagut arreu, fins i tot a la platja. Com al 56, diu ma mare.
    Salut!!!!

    ResponElimina
  3. Fabulós espectacle! Nosaltres també hem tastat una mica de neu. El fred ens ha reclòs en el pub, calentons i encervesats, els bogadistes hem fet caliu a la costa i mirem endavant.
    Passa per el casal del bogardisme, tenim novetats i el blog aporta dades del gir científic del nostre projecte. Salut i neu!

    p.s.
    Consti que la blancor de la neu és pura i celestial. No és el cas de la mala blancor del madridisme...

    ResponElimina
  4. Estimats companys Bogardians. El pub és el millor lloc per aixoplugar-se en dies com aquests. Vosaltres sí que en sabeu.
    Totalment d'acord amb el teu matís sobre el color blanc!!!
    Salut.

    ResponElimina
  5. Vos sou bogadenc? Bon grumet, doncs, molt bon grumet, ens veiem a la graella bogardiana i li dic que té unes fotos molt boniques.

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies Esperit d'Esnaola pel seu comentari. Content de que li agradin les fotos. Ens veim a la graella Bogardiana.
    Salut.

    ResponElimina
  7. Déu n'hi do, si va nevar moltíssim més que a Sant Cugat!!! jaja Sembla contradictori, Mallorca-neu... Però que maco!! :D

    Un petonet!

    ResponElimina
  8. que bonic!!!!! tapa't bé que la ola siberiana encara no ha acabat..........

    ResponElimina
  9. Què curiós veure la platja nevada! Per als que només trepitgem ses illes a l'estiu resulta una imatge quasi surrealista!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  10. Anna: va nevar de valent. La veritat és que feia moltíssims d'anys que ho feia d'aquesta manera a Palma. A la Mallorca sol nevar a la muntanya però no a Palma. Salut!!!

    Sofà taronja: em taparé bé perquè sembla que això no ha acabat. El fred seguirà uns dies més. A mi personalment m'agrada més.

    Anna (La taula d'en Bernat): La platja nevada és impressionant. És una imatge molt màgica. No passis pena que a l'estiu no estarà així i podrem seguir gaudint del sol. Salut!!!

    Gràcies pels comentaris a les tres.

    ResponElimina
  11. Xisco,

    per neu la de Bunyola, je, je!!!!

    si, si, si Anna, que si que si, a muntanya quan neva, neva i neva.

    Bunyola culé i visca la cuina de la penya Bogarde

    ResponElimina
  12. Impressionant aquest cap de setmana. Jugar amb boles de neu en el portal de ca meva no ho havia fet mai. Ha estat fantàstic!. No ho oblidaré mai (més que res pel centenar de fotos que he fet: cotxes amb neu, ninots de neus, castell de Bellver, la seu, la riera,arbres nevats,... tot era preciós i diferent).

    Reflexió madrilista:

    Sou tan blaugranes que us molesta que la neu sigui blanca?. La preferiríeu verda fofi, taronja o d’aquells colors estranys que emplea el barça? Jajaja.

    Per cert, aviat t’enviaré una foto molt especial...

    ResponElimina
  13. Quines estampes més boniques i sorprenents. Nosaltres també ho vam veure a la tele i ens vam quedar bocabadats. Gràcies pels teus comentaris. Un beset.

    ResponElimina
  14. Laura: a Bunyola en va caure una de ben grossa. Quina enveja!!! Gràcies per passar-te pel bloc.

    Conxi: Ja em passaràs les fotos. Segur que n'has fetes milers. ah i el blanc de la neu és diferent al blanc del teu Real Madrid. El de la neu és màgic. Ha.ha.

    Asela: Ja veus, a vegades passen aquestes coses per Mallorca. És una Mallorca diferent, màgica. Gràcies per passar-te pel bloc.
    Salut!!!

    ResponElimina
  15. Ens agrada el blanc. El blanc del Real Madrid no és blanc, és marró descolorit. Però també hem de saber distingir entre madridistes com el poeta surfista Ramis i la gentil dama Asela. Convidem a visitar la nova fase bogardiana en el nostre blog de barcelonisme insòlit...

    ResponElimina
  16. En Ramis treu pit
    amb el Madrid

    Els bogardencs
    necessitem Xiscar-lo

    T'esperem entre illes, illots i gins

    ResponElimina