4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dilluns, 21 de maig del 2012

ELS 2.200.000

2.200.000 és el número de menors que, segons UNICEF, viuen a llars de l'Estat Espanyol que estan sota el llindar de la pobresa. La xifra escarrufa. Escarrufa sobretot, perquè parlam de persones que són maltractades per un sistema injust, i perquè no es poden defensar. 
Mentre això passa, els nostres governants, dirigits pel senyor Mariano Rajoy no aturen en les seves retallades. Educació, Sanitat, Serveis Socials, etc...
A les Illes Balears els serveis, projectes i programes que es dediquen a treballar pels menors o bé estan sota mínims, o bé estan ferits de mort. No val la retòrica política que parla de retallar per necessitat. Tots són prioritats, i vostès trien per on retallar.
Sempre he pensat i defensat que els menors són una mica de tots. Tots, a part dels seus pares, en som responsables, perquè els menors són el futur d'aquest món. Si maltractam el present dels més petits, estam maltractant el seu futur, marcant-los de per vida. No cal oblidar que ells són el futur de la civilització.

4 comentaris:

  1. És un insult més, un atac a la nostre inteligència totalment minada des de la seva superioritat intolerable. Quin fastic!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així de cert Sofà Taronja. Com diuen en castellà: "suma y sigue". Una aferrada.

      Elimina
  2. Increïble dada, Xisco. M'agrada aquest concepte que exposes de que els menors són una mica de tots. A un món just l'educació dels nins seria responsabilitat de tots, la "ciutat" seria un lloc acollidor a on els més petits poguéssin créixer i experimentar i a on qualsevol adult pogués ajudar-los, protegir-los i educar-los.

    Per desgràcia no és aixi i el món és terriblement hostil per als menors... I, més enllà de corregir-ho, n'hi ha que s'esforcen en empitjorar-ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'informe va sortir ahir. És una dada molt xunga. Encara que s'esforcin per empitjorar-ho no s'ha d'oblidar que els menors són una mica de tots.
      Salut.

      Elimina