4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dimecres, 16 de maig del 2012

CAMAMIL·LA I FORTASEC

Després de veure el programa Singulars d'aquesta nit tenim dues opcions. Prendre camamil·la pels nervis o fortasec per si tenim una lleugera descomposicó d'estómac. També hi haurà qui necessiti les dues coses.
Situació ecòmica hipermega actual. Què passa? Què fer? Estau avisats.
Salut i ànim.




Actualització 17 de maig de 2012:

Aquí teniu un article que pot servir de contrapès al vídeo d'abans:

 http://economiacitrica.seminaritaifa.org/2012/05/16/edward-hugh-i-jonathan-tepper-el-que-no-es-vol-sentir-un-comentari-al-programa-s

3 comentaris:

  1. Gràcis, però quasi que no ho veure, que estic intentant deixar el poleo menta. No t'ofens gaire, oi? Salut!

    ResponElimina
  2. No m'ofenc. Ha,ha. S'han de respectar els processos de dexintoxicació del poleo menta. Ha,ha. De totes maneres Gran Jaume Barberà i Gran programa.
    Salut company Òscar.

    ResponElimina
  3. Ep! Com la claves! Ep! Tenim coses noves que ens estan omplint de malestrugança i sentiments contradictoris, vine al nostre blog que t'enyorem. Per cert, en Ramis ens està fent el salt...

    ResponElimina