4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

divendres, 11 de maig del 2012

HOLA BLOG, COM ESTÀS?

Hola blog, com estàs? Et trobes bé? Fa uns mesos que he deixat de contar-te coses, però no creguis que no he pensat amb tu. Ho he fet, però crec que necessitava un descans. Mira, com en Guardiola
Tenia coses per contar (moltes coses) però a l'hora de la veritat no les podia escriure, estava cansat. El món ha canviat una mica, s'ha complicat. L'economia segueix igual de malament, en mans dels mateixos lladres. 
Ara som accionistes d'un Bank-ia. Molt tòxic ell, però al cap i a la fi, accionistes. A veure com acaba això.
Els Rajolians han estès la seva secta per tot l'Estat i volen que tots ens posem túnica blanca i esperem la nau que ens ha de portar cap a l'eterna felicitat. 
En Pep, Guardiola és clar, marxa del Barça. Està cansat i vol girar pàgina. Té tot el dret, res a dir, tot agraïments. Amb ell ens ho hem passat molt bé, però que molt bé. Encara que ens hem hagut d'aixecar molt però molt d'hora.
Per les Illes Balears la cosa està molt fotuda, però et puc assegurar, que no podran amb nosaltres. Els atacs a la llengua, la nostra llengua, són constants. El Partido Popular, amb el senyor Bauzá al capdavant, s'ha proposat eliminar qualsevol presència de la llengua catalana. Ja et dic ara, que no ho aconseguiran. També s'han proposat rebentar i eliminar els serveis públics: acomiadaments massius, tancament de 2 hospitals, construcció d'hotels a zones protegides, etc. Ells sabran que fan, però el seu tarannà feixista no triomfarà.
Com veus, estimat blog, han passat moltes coses. N'hi ha moltes més que no t'he contat, no vull provocar-te un  colapse. Però tranquil, que ja les aniré contant.
Bé, companys i companyes, ja torn a ser per aquí. Salut per a tothom!!!!

6 comentaris:

  1. Hola xisco, quant de temps no? Males notícies arreus, però, ara que s'acosta l'estiu, sempre ens quedarà la platja, suposo. De moment encara són gratis. I a Mallorca n'hi ha de bones, oi?

    M'alegro de rellegir-te. Salutacions!

    ResponElimina
  2. Hola Òscar. Ja torn a ser per aquí. M'he pres un descanset. Desgraciadament les males notícies ens toques a tots, però els Països Catalans rebem de valent. De moment les platges són gratis. Ha,ha,ha. Gràcies company. Bentrobat.
    Salut.

    ResponElimina
  3. M'alegra molt que el blog torni a estar actiu....

    I tb que les platges segueixin sent gratuites...

    Salut....!

    ResponElimina
  4. Estimat Pedro: ja era Hora!!! Salut.

    ResponElimina
  5. Estimat Ricard: de moment les platges encara són gratis. No descart el contrari. Salut.

    ResponElimina