4-3-3

EL 4-3-3 ÉS UNA MANERA MOLT PARTICULAR D'ENTENDRE LA VIDA. UNA FILOSOFIA MILENÀRIA PRACTICADA PER FILÒSOFS D'AQUESTS I D'ALTRES TEMPS, UNA MANERA DIFERENT DE VEURE EL MÓN.
EL 4-3-3 ENS HA ENSENYAT QUE PER SOBRE DE L'INDIVIDUALISME HI HA L'EQUIP, EL GRUP, LA COL·LABORACIÓ, EL TREBALL PER ACONSEGUIR OBJECTIUS COMUNS, LA LLUITA PER CRÉIXER AMB L'ESFORÇ, I SOBRETOT, EL COMPROMÍS PER GAUDIR DE LA MÀGIA DE LA VIDA.
EL 4-3-3 NO DEIXA DE SER, TAMBÉ, UN SÍMIL FUTBOLÍSTIC.

dimecres, 23 de maig del 2012

SABORS D'ALTRES ÈPOQUES

Darrerament estic una mica decepcionat per com han anat desapareixent determinats sabors d'altres èpoques. Més que decepcionat, trist, perquè el sabor dels aliments, igual que les olors, són unes de les coses que sempre han aconseguit transportar-me a la meva infància. M'explicaré. 
Els darrers dies he decidit tornar a tastar algunes de les coses que solia menjar i beure quan era petit: Nocilla, galetes "Príncipe", Donuts, Nesquik i com no, la beguda de xocolata per excel·lència a Mallorca, el Laccao. Com veis aliments tots ells sans i poc dolços. 
Collons, no n'hi ha hagut cap que, segons el meu parer, tengui el mateix gust que tenia abans. Serà que l'edat m'ha perjudicat les papil·les gustatives, però cap d'ells ha estat capaç de recordar-me aquella infància on els carrers eren un espai on jugar a futbol i anar en bicicleta no es convertien en esports de risc.
Quina mania de voler tocar les coses que funcionen. Hi ha una màxima que diu que si una cosa funciona, no la toquis. Sembla que els productors d'aquests aliments no la coneixen. El mateix em passa amb el Trinaranjus i la Fanta taronja. Què hi farem.
Aquí vos deix un vídeo dedicat a tota aquella generació que vam créixer amb la Heidi, en Marco i en Miliki. Perquè encara no ens hem recuperat de tots els seus efectes, i sobretot, perquè no hem superat tots els traumes.
Salut i bona nit.



 

6 comentaris:

  1. Tal vegada les coses com dius han canviat o hem estat nosaltres els q hem canviat i no les gaudim igual. Ai els records d'infancia!!! De totes formes el q no ha canviat es el nesquik, no l'he abandonat mai i ho duc dir amb seguretat, veus el cola-cao ja es una altra cosa sense grumitos i implicat en corrupcions...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Idò no sé si el Nesquik no haurà canviat. Si tu ho dius deu ser cert. Però a mi ja no em recorda res. El colacao tens raó que també ha canviat i després de la corrupció del PP-Matas el veig d'una altra manera.

      Elimina
  2. No se que ha canviat, si els records, el gust de les coses o nosaltres. Però com que sóc de la línea de pensament que abans les coses eran més autèntique,s m'inclino a pensar que el fabricant ja es vol estalviar quartos i canvia fòrmules... semblo una àvia!!!!!! jajajaja!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord. Per a mi també es poden estalviar els canvis de fórmules. Abans eren molt millor.
      Salut.

      Elimina
  3. ei Xisco, t'enyorem molt al blog. Han passat tantes coses! Hi ha hagut molt i força, fins i tot ara estem passant per un gran moment creatiu i la gent es mulla. Esperem molt del teu retorn a la tribuna intempestiva del bogardisme barcelonista i combatiu.

    Salut!

    ResponElimina
  4. ja estas de nou a la barricada...mira...

    ResponElimina